Nu AKTUELLT`?

Ni vet väl att det kommit en ny djuskyddslag som säger att har man katter som går både inne och ute ska dom hindras från att föröka sig = vara kastrerade eller t.e.x i en inhägnad utegård. Kom också ihåg att kattungar inte ska vara ute, det finns så många faror! Tänk på att en kattunge ska kastreras senast när den är 6 månader eller tidigare om den väger 2 kg…                Vi har en kastrerad kaninhane kvar på djurhemmet.

Från första November höjer vi priset på vuxna katter (över 6 månader) till 1500:-

Tyvärr kan vi inte ha öppet hus i september på ett Corona säkert sätt. Vi får hoppas på maj nästa år!

I vanliga fall är vi hemskt glada om ni vill komma till djurhemmet och klappa katter eller bara titta men nu under Corona pandemin är det inte så lämpligt, och ni som funderar på att skaffa katt ring först vi har få katter inne just nu och om du ringer först kan vi tala om om vi har någon katt som skulle passa dig eller din familj. Vi har öppet som vanligt för den som vill köpa hund och katt foder eller andra katt tillbehör. Tänk på att hålla avstånd och stanna hemma om ni är förkylda eller har andra symtom. Om vi alla hjälps åt kommer vi att klara det här. VAR RÄDDA OM ER!

Tack alla snälla som gett pengar till djurskyddet alla gåvor är välkomna stora som små, nu kan man swisha en gåva till oss. Maria Wahlström 070-6477463 skriv gåva djurskyddet Skaraborg.

Hoppas att vi snart kan börja träffas som vanligt igen.

Vi säljer presentkort på valfri summa.  Du kan köpa torrfoder till katt, hund,Vi har även  vattenflaskor till kanin och marsvin.  Till katt har vi bl.a. transportbur, bajslådor sand, leksaker m.m.

Æ